Tone Hammer

Ski

Vi har hatt hus på Solanza siden 1984. Fra Jon startet opp som administrator tidlig 2000, har han og hans team hjulpet min familie med alt vi trenger hjelp til ifh til den spanske staten. Vi er veldig fornøyd med jobben Jon W Olsen gjør, og anbefaler han og hans team trygt videre.

Arve og Eugenie Thingnes

Naustdal

Vi har benyttet Jon Olsens tjenester i over 10 år. De har utarbeidet vår spanske selvangivelse i forbindelse med vår eiendom på Lanzarote. Vi har bare gode erfaringer med Jon og hans team og anbefaler deres tjenester til andre som trenger hjelp med skattespørsmål i Spania.

Tommy og Britt Jørgensen

Tjeldstø

Vi har brukt Jon W. Olsen i forbindelse med våre eiendommer på Lanzarote og bruker han fortsatt, Jon W. Olsen tar seg av våre selvangivelser, eiendomstransaksjoner og ellers rådgiving i forbindelse med skatt og eiendom i Spania. Jon W Olsen og hans team fremstår som meget ryddig, ærlig og effektiv til en fornuftig pris. Vi er meget fornøyd med Jon W. Olsen og hans team og vil gjerne anbefale Jon W Olsen til andre som har behov for slike tjenester og rådgivning.

Bjørn Lunde

Drøbak

Jeg har hatt en villa på Solanza i mer enn tretti år har kjent Jon W. Olsen mesteparten av tiden. Som norsk har han hjulpet meg gjennom årene. Etter at han, eller rettere sagt hans firma, overtok administrasjonen av Solanza for mange år siden, har han vært til stor hjelp til eiere generelt, og spesielt for meg, da han har hjulpet meg med skatter, forsikringer, bilregistrering og andre problemer med de spanske myndighetene. Derfor anbefaler jeg varmt han og hans firma for utmerket service.

Helge & Ivar Sørfonden

Oslo

Jon W. Olsen, har utarbeidet vår selvangivelse til Spanske myndigheter i mange, mange år. Han har også hvert til stor hjelp i forbindelse med et stort innbrudd vi hadde i huset i 2017.    Vi kan gi ham vår beste anbefaling.

Rolf & Bente Haagensen

Gjettum

Vi har i hele vår tid som huseiere på Lanzarote brukt Jon Olsen & Co til å fylle ut og innlevere vår selvangivelse til spanske myndigheter. Han og hans kontor er effektive, etterrettelige og hjelpsomme med alt av spørsmål rundt det å ha eiendom i Spania.  Vi kan absolutt anbefale hans tjenester

 

Adresse

  • Calle Azores 2, 35580 Playa Blanca, Lanzarote, Spania

Telefon

  • (+47) 481 19958
    (+34) 928 518817
  • Mandag til fredag: 8:00–16:00

Kontakt oss